ADDP; 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

 

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

“Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.” ~Mustafa Kemal Atatürk~

Bugün Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en anlamlı günlerinden birini kutluyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, 23 Nisan 1920 de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açarak, ulusumuzun bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiler. Demokratik, laik ve özgür Türkiye Cumhuriyetinin temellerini attılar. Çocukların ve gençlerin ¨Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri¨ olduğunu söyleyen ATA`mız, 23 Nisan`ı çocuklara armağan etti, ve 1929 da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanmaya başladı. Bu bayram dünyada kutlanan tek çocuk bayramıdır. Atatürk bizlere, ülkemiz ve tüm dünya çocukları için özgür, çağdaş ve barış içinde bir gelecek sağlıyabilmemiz için görev vermiştir. “Çocuklar her türlü ihmal ve istismardan korunmalı, Onlar her koşulda yetişkinlerden daha özel ele alınmalıdır.” demiştir. Çocuklarımızın güçlü ve güvenli yarınları, barış içinde bir dünyanın da yarınlarının güvencesidir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku ve gururla kutlarken, Cumhuriyetimizin kurucusu ve meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanları için canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnet ve şükranla anıyoruz.

Çocuklarımızın ve milletimizin bayramı kutlu olsun!Tüm dünya çocukları için güvenli bir dünya en büyük dileğimiz. Atatürk ilkeleri ve Atatürk`ün barışcı felsefesi ışığında bu yolda çalışmaya azimliyiz!

Atatürkçü Düşünce Dünya Platformu “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.”

Bugün Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en anlamlı günlerinden birini kutluyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun! Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, 23 Nisan 1920 de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açarak, ulusumuzun bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiler. Demokratik, laik ve özgür Türkiye Cumhuriyetinin temellerini attılar.

Çocukların ve gençlerin ¨Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri¨ olduğunu söyleyen ATA`mız, 23 Nisan`ı çocuklara armağan etti, ve 1929 da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanmaya başladı. Bu bayram dünyada kutlanan tek çocuk bayramıdır. Atatürk bizlere, ülkemiz ve tüm dünya çocukları için özgür, çağdaş ve barış içinde bir gelecek sağlıyabilmemiz için görev vermiştir. “Çocuklar her türlü ihmal ve istismardan korunmalı, Onlar her koşulda yetişkinlerden daha özel ele alınmalıdır.” demiştir. Çocuklarımızın güçlü ve güvenli yarınları, barış içinde bir dünyanın da yarınlarının güvencesidir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nı coşku ve gururla kutlarken, Cumhuriyetimizin kurucusu ve meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanları için canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnet ve şükranla anıyoruz.

Çocuklarımızın ve milletimizin bayramı kutlu olsun! Tüm dünya çocukları için güvenli bir dünya en büyük dileğimiz. Atatürk ilkeleri ve Atatürk’ün barışcı felsefesi ışığında bu yolda çalışmaya azimliyiz!

Atatürkçü Düşünce Dünya Platformu (ADDP)