ADD ; ‘Bölücü teröre karşı Anıtkabire…’

Ankara’da Büyük 23 Nisan Yürüyüşü;

Atatürkçü Düşünce Derneği, 24 Nisan günü ‘Bölücü Teröre Karşı Ulusal Birlik Yürüyüşü’ düzenliyor. Saat 11.30 Atatürk Kültür Merkezi (Eski Hipodrom) önünde başlayacak olan yürüyüş Anıtkabir’e kadar sürecek. Yürüyüş sonrasında Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yapılacak olan ‘Ulusal Birlik için Büyük Buluşma’ mitingi için Akdeniz caddesinden otobüsler kaldırılacak. ADD Genel Merkezi Halka yaptığı açık davet ile ‘Büyük Buluşma’ için kitleleri Anıtkabire çağırdı.

 

 

HALKIMIZA ÇAĞRI

Güneydoğuda, yığınakladıkları silah ve bombalar ile kazdıkları hendeklere güvenen terör örgütünün, kurtarılmış bölgeler oluşturma planı; bölge halkımızın sağduyusuyla, bu tuzağa katılmaması ve destek vermemesiyle bozulmuştur.

“Çözüm süreci” adı altında, terör örgütünün şehirlerde silah ve patlayıcı yığınağı yapmasına göz yuman siyasi iktidar da yaşadığımız acıların sorumlularından biridir.

BİZ, ŞEHİT HABERLERİNE VE TERÖRLE YAŞAMAYA ALIŞMADIK VE ALIŞMAYACAĞIZ.

Terör örgütlerinin, şiddeti şehirlere yayma politikası sonucunda sivil halkı hedef alan ve 3’ü başkent Ankara’da gerçekleştirilen canlı bomba vahşetlerinde yaşamını yitirenlerin ve her gün haberleri gelen şehitlerimizin acısını yaşıyoruz. Bu acılardan, SAKLANARAK, KORKARAK KURTULAMAYIZ.

Aksine vatanımıza ve insanlarımıza SAHİP ÇIKMA İRADEMİZ BİLENMELİDİR.

24 NİSAN 2016 PAZAR GÜNÜ :“BÖLÜCÜ TERÖRE KARŞI ULUSAL BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ” ve sonrasında Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezinde “ ANAYASA TUZAĞI, TERÖR ve TÜRKİYE GÜNDEMİ KONULU BÜYÜK BULUŞMAYI” düzenliyoruz. Bu yürüyüş ve toplantıyla; basın kuruluşları, akademisyenler, sendikalar, meslek örgütleri ve siyasi partiler başta olmak üzere, işçilerden memurlara, gazilere ve şehit ailelerine kadar çok geniş bir kesimin birlikteliğini amaçlıyoruz.

Bu büyük birliktelikle, bölücü terörün toplum üzerindeki sindirme etkisine karşı, geleceğe dönük umutlarımızı, mücadele azmimizi yeniden ortaya koyacak, vatanımızın ve ulusumuzun birliğini savunma kararımızı vurgulayacağız. Aynı zamanda, Anayasa Tuzağı ve Türkiye gündemi, asılsız Ermeni iddiaları konusundaki gerçekleri halkımıza tekrar anlatacağız.

Bu nedenle, tüm halkımızı;

24 NİSAN 2016 PAZAR GÜNÜ

BÖLÜCÜ TERÖRE KARŞI ULUSAL BİRLİK İÇİN,

Saat 11.30’da ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ (AKM)’nde (Eski Hipodrom), toplanarak Anıtkabir’e kadar YÜRÜMEYE, Ardından

VATANIMIZA, CUMHURİYETİMİZE, EMEĞİMİZE VE ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNE SAHİP ÇIKMAK İÇİN,

ANAYASA TUZAĞINA, TERÖRE, EMEK SÖMÜRÜSÜNE, ASILSIZ ERMENİ İDDİALARINA KARŞI ÇIKMAK İÇİN,

Saat 15.30’da YENİMAHALLE NAZIM HİKMET KÜLTÜR MERKEZİ’nde BÜYÜK BULUŞMAYA,

ÇAĞIRIYORUZ.

 

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ

Anıtkabirde Atamızı ziyaret sonrasında Anıttepe’den (Akdeniz Caddesi) Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezine otobüsler kaldırılacaktır.