GENÇ BEYİNLER 19 MAYIS İÇİN HAZIR

İngiltere Atatürkçü Düşünce Derneği’nde Gençler 19 Mayıs için omuz omuza.

 

Geçtiğimiz Pazar günü İngiltere Atatürkçü Düşünce Derneği’nin  yönetim kurulu üyeleri  Angel’daki Kilis Kitchen’da gençlerle kahvaltıda buluştu. Son yıllarda gençliği Atatürkçü saflarda harekete geçirmek için büyük bir atılım gerçekleştiren İngiltere Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Pazar toplantısı , tam olarak Türkiye’nin geleceğinden bir kesit oldu. Aralarında avukat, gazeteci, mimar,bilgisayar mühendisi,modacı, iletişim uzmanı gibi genç profesyonellerin yanında master ve  doktora öğrencilerinin  de bulunduğu birbirinden güzel gençler 19 Mayıs öncesi biraraya gelerek hem fikir alışverişinde bulundular hem de birbirinden esinlenerek İngiltere’deki iletişim ağlarını genişlettiler. İADD, umudumuz gençlerimizi, bu yıl çok daha görkemli bir biçimde  kutlanacak 19 Mayıs programında Londra’da yaşayan Türk toplumu ile bir araya getireceğini belirtiyor.
Kahvaltıya katılan  her genç kendini tanıtarak, mevcut çalışmalarından, araştırdıkları konulardan ve gelecek için hayallerinden bahsederek Cumhuriyetin aydın yüzleri olduklarını Atatürk ve Cumhuriyet ilkelerini savunmak için mücadele edeceklerini vurguladılar. Anlamlı ve karşılıklı görüşmelerin gerçekleştiği kahvaltıda konuşan başkan Jale Özer,  katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek , ADD yönetimi olarak gençlerin dernekte daha aktif olmasını istediklerini ve genç arkadaşlara herzaman destek vereceklerini ifade ederek, 19 Mayıs çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra gençler ve yönetim kurulu üyeleri bu konuya yönelik karşılıklı  bilgi alışverişinde bulundular. 
Kilis restoranında gerçekleşen bu anlamlı kahvaltının diğer misafirlerin de ilgisini çektigi ve örnek bir birlikteliğin sergilendiği görüldü. İngiltere ADD geçen yıla göre bu yıl bünyesindeki gençlerin sayısında artış olduğunu ve hedefin bir sonraki yıl için daha da kenetlenmiş bir gençlik topluluğu olduğunu açıkladı.

 

LondraPosta-Londra